Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Olmaz Ben dondurmamı kimseyle paylaşmam Sende sucusu ol Yalnıs doğal kaynak suyu olsun
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl ıyy zaten o dondurmanın ahı gitmiş vahı kalmıştır erimiş hep ellerinde bardak olsende
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl evet evet seviyorum oyun oynamayı sen bu formun yaramaz çocuğusun
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Anam noliii burda Kıslar dövüşmeden kavga edin İkiniside seviyorum ben Anam benim için kavga ediyor nattiiii Kesin kıyamet kopacak
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl İnsan sevdiği için kavga eder.. Onu sevmeyeceksin beni seveceksin Neyse unutalım bu tatsız olayı şekerparem ( )
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Olar unutalım Sevgi paylaşmaktır şikerim Paylaştıkça sevgimiz çoğalacak
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl paylaşalım gece yağmurunu hadi yarısı senin yarısı benim nataliii
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Kes Çık çabuk bu topicten Daha fazla bu kızla kalmana tahammül edemiyciim
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Egso sen öslenenisin Nati ve yeşilsu da beni paylaşamayanı Yanlız yeşilsu bu fikir hoşuma gitmedi Böldürtmem kendimi
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Aman çok rahatladım natiii Eminin sen böleceksindir bei Yapmassın demi kıs
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Öff ya Sen benim sevgime neden inanmıorsun Kalbimi kırıorsun ama İnsan sevdiğine nasıl kıyar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.