Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl sen bu forumun mix nannağısın..... benim de pabuç dillimsin....
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl piskopatsın ayrıca en şeker kızı ruhsuz nannağı.... ayrıcaa en tatlı dert ortaklarından birisin....
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Başka nickle girsem bu kadar ileti sayım olabilirmiydi hiç Ab lamsın
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl seneler önce bugün doğmuş olanısın.... düşüncelerinin sonuna kadar arkasında olmasını bilenisin....
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl en güzeli seninde benden aşağı kalır yanın yok bu bekçilik hususunda
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl bugün bir tüketici haftası olduğunu biliyorum tıp ilgili bir bayram varsada bilmiyorum
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl neydiki ? gerçi ben yinede kutluyorum senin bayramını ama ben bayram kutlamam benim için zaten hergün bayram
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl arada bir ara ver............ hergün bayram,her gün bayram yorucu oluyodur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.