Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

aysumusun, şikerisin :hug:

• Cevaplar 8,4b
  • Görüntü 347,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

malum beşiktaşlı ablamız o bakımdan ağar dedim aysum :P

sende benim sevdiğim bir üyesin :clover:

ablamda fazla söze gerek yok sanırım :clover:

Gönderi tarihi:

bi yerden hatırlayacak gibiyim..

Gönderi tarihi:

:D oldu o zaman

Gönderi tarihi:

çıkaramadım...ama sen hoş sohbetisin bu formun

Gönderi tarihi:

sen bu forumun vazgecilmezisin

Gönderi tarihi:
sen bu forumun vazgecilmezisin

yeni gördüğüm ama hakkımda yorum yapabilenisin.... :) -hakikaten kıss onu nerden çıkardın.... :unsure: - :)

Gönderi tarihi:

öyle oldugun icindir belki o yuzden cikmis olabilir ;)

sen bu forumun anlayislisisin

Gönderi tarihi:

sağol canım.... :clover::)

sen bu forumun gizli ajan takipçisisin.... :stuart:

-araya biri girdi...esra içindi....hem şu araya giren imajın tutmaz söyliyim... :);) nedenini anlarsın bi gün... :clover:

Gönderi tarihi:

benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim

Gönderi tarihi:
benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim

:unsure: şş....bu tepki de neyin nesi....iyi kendin bilirsin..... :)

şu foorumda birini kırmak...yada koyu bir tartışma ve ben uzak dursun.... :clover:

sen bu forumun yanlış anlayanısın...yenisisin....

Gönderi tarihi:

yanlış anlamadım sadece olumlu yaklaşmaya çalıştım ;) sanırım sen de yanlış anlayasın, tartışmayı sevmem :clover:

Gönderi tarihi:

en tatlisisin sen bu forumun ;)

Gönderi tarihi:
:blushing::wub: teşekkür ederim...

sen de bu forumun bilmem de benim kanımın kaynadığısın... :):clover:

aynı gün mü doğmuşuz :) çok hoş :)

Gönderi tarihi:
aynı gün mü doğmuşuz :) çok hoş :)

Öncelikle hoşgeldin.. :) İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir..;) Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek..;):clover:

Topic başlığının gereğini de yerine getirelim:

Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin..:)

Gönderi tarihi:
Öncelikle hoşgeldin.. :) İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir..;) Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek..;):clover:

Topic başlığının gereğini de yerine getirelim:

Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin..:)

taurus abim... :wub: teşekkür ederim...beni yanlış anladı zaten ben olamazsın demedim ki...hem benden öncede Lilac'ım vardı...demi ama....tekrar teşekkürler... :):clover:

sen bu forumun beni avuçlarının arasında mutlu eden sıcacık dedesi...babası...abisi...kardeşisin... :clover: hepsini de en güzeliyle yerine getireni.... :)

Gönderi tarihi:

İşte benim sevgi kelebeğim..:hug:

Gönderi tarihi:
hoşbuldum :) teşekkür ederim... sen de bu forumun cok sıcak kanlısısın :clover:

Güzel bir başlangıç yaşadığımsın..:clover: Ama beni mahçup etmek yok..:blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.