Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl malum beşiktaşlı ablamız o bakımdan ağar dedim aysum sende benim sevdiğim bir üyesin ablamda fazla söze gerek yok sanırım
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl hastanemizin baş hastalarından... polisiyede görev arkadaşım... ee daha ne olsun...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun vazgecilmezisin yeni gördüğüm ama hakkımda yorum yapabilenisin.... -hakikaten kıss onu nerden çıkardın.... -
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl öyle oldugun icindir belki o yuzden cikmis olabilir sen bu forumun anlayislisisin
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl sağol canım.... sen bu forumun gizli ajan takipçisisin.... -araya biri girdi...esra içindi....hem şu araya giren imajın tutmaz söyliyim... nedenini anlarsın bi gün...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim şş....bu tepki de neyin nesi....iyi kendin bilirsin..... şu foorumda birini kırmak...yada koyu bir tartışma ve ben uzak dursun.... sen bu forumun yanlış anlayanısın...yenisisin....
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl yanlış anlamadım sadece olumlu yaklaşmaya çalıştım sanırım sen de yanlış anlayasın, tartışmayı sevmem
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl bu forumun benimle aynı gün doğmuş olanısın.... bi koçla konuşuyoorum demek.... neyse bu arada hoşgeldiniz....
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl teşekkür ederim... sen de bu forumun bilmem de benim kanımın kaynadığısın...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl teşekkür ederim...sen de bu forumun bilmem de benim kanımın kaynadığısın... aynı gün mü doğmuşuz çok hoş
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl aynı gün mü doğmuşuz çok hoş Öncelikle hoşgeldin.. İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir.. Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek.. Topic başlığının gereğini de yerine getirelim: Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Öncelikle hoşgeldin.. İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir.. Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek.. Topic başlığının gereğini de yerine getirelim: Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin.. taurus abim... teşekkür ederim...beni yanlış anladı zaten ben olamazsın demedim ki...hem benden öncede Lilac'ım vardı...demi ama....tekrar teşekkürler... sen bu forumun beni avuçlarının arasında mutlu eden sıcacık dedesi...babası...abisi...kardeşisin... hepsini de en güzeliyle yerine getireni....
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl hoşbuldum teşekkür ederim... sen de bu forumun cok sıcak kanlısısın
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl hoşbuldum teşekkür ederim... sen de bu forumun cok sıcak kanlısısın Güzel bir başlangıç yaşadığımsın.. Ama beni mahçup etmek yok..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.