Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun prensesı olmalısın yok yok ...istemem kimsenin prensesi olmayı.... başka planlarım var benim forumun kızılı
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl saolll... sen dee gizemlisii (kleo) kıs gizem mizem yok;nereye gitsem( gerçek hayattada böyle) benimle fazla ilgilenmek isteyen çıkıyo..ama ben kimsenin sohbet dışında ilgisini istemiyorum... belkim bu beni hırçın yapıyo..bu kez daha çok ilgi çekiyo.....kimseyi tanımadığım gibi kimsede beni tanımıyor ..yazılar dışında...bir çeşit korunma kendini koruma diyelim ....ohhhhhhh beeeee.......... psikoloğa gitmiş gibi oldum... şekeri(mineu)
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl harbi valla aradan seneler de geçse gelini olarak kalıcam sanursam sende damat adayısın
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl aday adayı olsam olmamı sen hep bu şekilde kalacaksın ne güzel
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl illaki damat olucan bizde düğünde horon tepicez horon başıda erbay olucak sedelina topuklu giymezse oda horon tepebilir paula horonda yetenekli
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ayıpsın horonda çok azimliyim erbaya sor sen bu forumun bitanesisin
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl bikere o ağar deil ağır Bu forumun sempatiklerinden biri bence egzorsist
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.