Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl seni yiyecek olan kim ya onu da sole bari sen bu forumun yiyileceklerindensin
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl tesekkürler sardunyam benı yıyecekler ben egzorsistten bahsetmiştim ama senlede kardeş olabiliriz istersen sen hazımsızlık yaparsın sonra yemem kardeşim, hazımsız kardeşim
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl seni yiyecek olan kim ya onu da sole bari sen bu forumun yiyileceklerindensin hadı ya
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl pişt yanlış anlama sakın düşüncesizce ve safça saçmaladım kusra bakma
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl evt belki de oleyimdir fosforludan alıntı demiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl tanımadığım üyesiisinn... amaaa eyii biri gibiii görünüyonn burdaan...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl bu gece sıkılanı sen bu formun en ........... ne istersen benim yerime koy noktaların üstüne
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun ağır ama yüreği kabarık insanısın....seni yakınların anlar anlarsa...ve niyeyse bu gece hüzünlendiğim.... sen bu forumun iyiki varsın dediklerimdensin...abimsin.... -ben de ders çalışıyorum...arada sırada da geliyorum işte böyle çat kapı..ama çat kapı gidebiliyorum da-
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.