Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Sen hep sevdiklerimdensin, ne yaptım sana bazen sevmiyosun.. bilmem.. sadece karışık oluyorum bazı insanlara karşı
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl bayılmak karizmayı zedelemez, insanlık hali sen bu forumun sinirini kontrol etmeyi öğrenenisin
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl güneşte fazla kalmışısın vah kardeşim renge bak nası açılacak şimdi bu, seni çamaşır suyunamı bastırsak acaba
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl bence bi yanlışlık oldu galiba ipek arkadaşım, nick' i yanlış anlaşılanısın
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Hanım efendisisin egzo hanım efendi durumuna düştü sen bu forumun saygılı olanısın
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl ipek arkadaş bana demek istedi anladım ben onu arkidişler, kardişler, ipek sizde çok naziksiniz
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl araya başka arkadaş girdi özürdilerm sardunya arkadaşımıza yazmıştım saygılar
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl teşekkür ederim sayın ipek o sizin nezaketiniz efendim sağolun siz bu forumun en kibar insanısınız
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumda kalbine en yakın olduğumsun.... ve bu forumda bilmem de.. benm anlayışlı annem olduğun kesin...herşeyimi anladığına göre....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl ve forumun tatlışı... tadından bi parça eklemiş sabah sabah....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Bu son nick inş.. Başlığı deiştiriorum.. Sardunyam ablamın kızı..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Bu son nick inş.. Başlığı deiştiriorum.. Sardunyam ablamın kızı.. sen bu formun açık sözlüsüsün
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.