Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun en göz alıcı kebeleğisin.... mübarek kebelek değil uçan ampül sanki....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun en göz alıcı kebeleğisin.... mübarek kebelek değil uçan ampül sanki.... O da benim farkım işte ışıl ışılım aydınlatıyorum herkesi Gözleri kamaşanısın
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun 90'lık ampulüsün... (çok ışık verip az elektrik yakanından)
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl canımı....içimdeki tek canlı...bu kadar çok sevdiğim içimde var olan SUyusun...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl Ögretmeni sin... ama o sert lerden degil... hani o tatli ve herkesin hakkin i dogru savunanlardan sin?
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl buda wampirmiş haberim yokttu ama... bana kötülük yapmaz sanırım... :)
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumda tanıdığım en duygusal insanlardan birisin vede titreksin, ayrıca dilinde kocaman ve uzun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.