Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl yanii aslındabiz sadece bilgi aktarımında bulunduk ama senin için fesat
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl forumdan beklentim yok sadece a sosyal kişiliğimi değiştirmeye çalışıyorum...... cümleleri çok iyi kullananısın
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl asosyal olduğun kesin, bir beklentin yoksa burda ne işin var merak ettim, bende bir asosyalim ve burda vakit geçirmek hoşuma gidiyor ama sen bu forumdan bir beklentim yok dersen seninle en değerli şeyini yani vaktini harcayan insanlara ayıp edersin bence sen açık sözlü olanısın bu formun ama kırmadan....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl en başta kimseyi kırmak istemem......ama buradakilerle sohbetten hoşlanıyorum desem.....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl de tabide sen bu formun şizofreni gel sen ol olmazmı sen daha yakınsın
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumda olanı...muhabbetinden hoşlananı...ve değer verdiğim sevdiğim canımsın...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl yeni gördüklerimdensin siz de öyle... ama imzanıza bittiğimsiniz...şu öndeki ben...hayat işte..hep kovalanırsın ve sonrasında sizinde dediğiniz gibi sonu gelir....çok seviyorum imzanızdaki manayı... bu arada memnun oldum...tanışmaya yüz tutmuş olarak....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bu forumda sevdiğim melek dostum 1 tane melek dostum var 1 tane wampir dostum var menem gibim
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bu forumda sevdiğim melek dostum 1 tane melek dostum var 1 tane wampir dostum var menem gibim bir vampir daha mı var...tahmin edebiliyorum ama nesem senen gibi midir bilemicem yaff... sende benm sevdiğim mannağımsın.......
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl sana o wampiri de solim sometimes gizli wampir profiline bakarsan görürsün
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.