Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yahu 120 kilolu şişko olur mu ben 0 bedenim bir kerem patavatsızısın
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl hadi hadi affettim ablaya şişko denmez ablalar her zaman incedir kıyamadığımsın
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl hadi hadi affettim ablaya şişko denmez ablalar her zaman incedir kıyamadığımsın 90-60-90'nısın
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Sevin diye söyledim ablacım teşekkür ederim ama kişi kendini bilmeli kardeşim 90/60/90 bu ülkede bir tane oda malum afrodisyak hanfendüü yelkenleri hemen suya indirenisin fesatlık çıkaranısın
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl kimmiş bu afrodisyak hanfendüü ?, ayrıca sen yelkenlimisin kleopatra?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl afrodisyakı tanımıyorum deme duyarsa sana canıııım der bir daha kurtaramazsın kendini parmak ucunda yürüyen kaçtane 90/60/90 ımız var yelkenlimi Allah iyi etsin sizi
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl zaten ole deilmi sende bu forumdan wampir kardeşimsin ben vampir miyim??? Sende vampir dostumsun... Emin ol hayatim daki tek tanidigim vampirsin...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl sende olmamışmıydın pee wampir (anlaşmıştık hani wampirlik için ) sende benim dostumsun
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl olurrrrrrrrrr ben sana aslında iyi bi tane biliyorum bulamassan sole
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl olurrrrrrrrrrben sana aslında iyi bi tane biliyorum bulamassan sole buldumda sen benimkini gönder...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl eee sevmedin benimkini sen koy bari (ben birazdan çıkıcam galba elimde olmayan nedenlerden oturu )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.