Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl ben geliyorum ama siz görmüyorsunuz yoksa ben gelmiyorumda siz görüyormusunuz? noluyor yaww
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl ben geliyorum ama siz görmüyorsunuz yoksa ben gelmiyorumda siz görüyormusunuz? noluyor yaww gel gör kel kör kirpi
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl goremiyorum kor oldum! bende sağır oldum birbirimizi ağırlayabiliriz artık gel gör kel kör kirpi üç tas has hoşaf
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl bende sağır oldum birbirimizi ağırlayabiliriz artık üç tas has hoşaf sen bızım çekostovakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Sizi gide Bre berberler sizi...sizi gidi bakar körler sizi....sizi gidi Polemikasyoncular siziiiiiiiii hı hı hıııı
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl al şu takatukaları takatukacıya takatukalattırmaya götür takatukacı takatukaları takatukalamazsa al sedoşa getir
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl al şu takatukaları takatukacıya takatukalattırmaya götür takatukacı takatukaları takatukalamazsa al sedoşa getir en çok sevdiğim ablamsın senn
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl en çok sevdiğim ablamsın senn teşekkür ederim sende sevdiğim kardeşimsin forumun sıcak kanlısı
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl yaşı 99 olan senken ben senin nazıl teyzen oluyorum hesaplayamadım yoksa bu matematiğin felsefesi olmoormu hakkatten alllaallaaalalala beaaaa bu forumun en akıllı bayanısın seni tek geçerim işte o kadar
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl yaşı 99 olan senken ben senin nazıl teyzen oluyorum hesaplayamadımyoksa bu matematiğin felsefesi olmoormu hakkatten alllaallaaalalala beaaaa bu forumun en akıllı bayanısın seni tek geçerim işte o kadar sen de en iyi en sıcak kalplisi:)
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl sen de en iyi en sıcak kalplisi:) sende öylesin Bursanın neresindensin bu akşam kuzenim geldi oraya merkeze
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl çok saygı duyduğum teyzemsın sen de en iyi en sıcak kalplisi:) ana birden 2 ablam daha oldu yok yok teyzelerim oldu
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl ana birden 2 ablam daha oldu yok yok teyzelerim oldu benden alıntı yapmışsın teyzem demişsin anlayamadım ama sanırım bi yanlışlık oldu benden sana olsa olsa amca olur sardunyam, ben ihsaniyedenim kuzenin nerden? belki tanıyorumdur
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl o istanbuldan da Bursaya bir iş için geldi yarın dönecek geri bursa merkezde bir yerde
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl benden alıntı yapmışsın teyzem demişsin anlayamadım ama sanırım bi yanlışlık oldu benden sana olsa olsa amca olur sardunyam, ben ihsaniyedenim kuzenin nerden? belki tanıyorumdur şaka yapmıştım ama kızmana anlam veremedim ablacım
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl kaan sanırım senin uykun geldi amca olur diyor ablacım diyorsun canım ya, prusiasın kızdığını sanmıyorum sanırım düzeltmeye çalıştı alemsiniz ya
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl yok kızmadım yaw valla güldüm hala gülüyorum ısrarla abla demene amca da dedik ama abi de bari sen amcayı sevmedin sanırım çok yaşa kaan emi çok yaşa sen
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl yok kızmadım yaw valla güldüm hala gülüyorum ısrarla abla demene amca da dedik ama abi de bari sen amcayı sevmedin sanırım çok yaşa kaan emi çok yaşa sen yaf ben senii abla zannetim yane bayan zannetim sen meğersem amcaymışsın olur canım böyle şeyler ben zaten şaka yapmıştım..
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl sizden abla olursa o zaman sedoş kesin dede olur sedoşu tanımıyorum ama neyse endişelenmesine gerek yok dede olma ihtimali yok benden abla falan olmaz dede olur ama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.