Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl forum sakinesi.. şaka bi yana forumdaki kardeşimsin.. forumun 3 cadısından birisi
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl hımm...kimlermiş benim süpürge arkadaşlarım... forumun cadıları sevenisin.. mi acaba
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl sen de çok sevilenisin canım benim teşekkür ederim ipek sende sevdiğim bi arkadaşımsın
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl en çalışkanısın.. Dersleri mi kastediyosun.. Avatarından bişey anlamadığımsın.. sende sevilenlerindensin bide habire naty ile atışanı :) O benim canım beaa.. Sevdiğimizden birbirimzle atışırız.. Bakmayın ortalığı yakıp yıkıyoruz ama.. Nicki çok kısa olanısın..
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl En uçarısı, en neşelisi.. Teşekkür ettiğimsin.. sana dememiştim ama seninkilerde iidir umarım.. Zaten senin işin arada kaynamak.. İidir dersler yarın sınav bakalım nolck.. ben hala burdayım..
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl Dersleri mi kastediyosun.. Avatarından bişey anlamadığımsın.. O benim canım beaa.. Sevdiğimizden birbirimzle atışırız.. Bakmayın ortalığı yakıp yıkıyoruz ama.. Nicki çok kısa olanısın.. bu arada egzo onu bana süledi sanırsam...şu an biraz ders çalışıorum da... dili uzun tbai onun bu arada bilmez miyim sevdiğinizi bildiğim için söledim zaten... sen nickime laf atanısın :)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.