Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl seeenn dee bnimm kankimm oluosunn bu durumdaa heraldee ii hadee ol bakalomm
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl sen bu forumun cadısısın prensesii yane beni hapseden cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl hadeeeee canemm hadeee...sensinn aasıll cadıı prensesimm diee geçinionnn...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl sen bu formdan çok çok ......asırlar öncesinden ........tanıdığımsın
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Tanıdığım çok kaanlar olmuştu asırlar boyunca ama sen bu forumda teksin sanırım
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl (öhömm öhömm öleyimdirr snden fıstıkk olmayımm... ) sen dee gönlüü güsell olanlarındansınn....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl ben de prensesiyim öhöm öhöm................. size kuş sütü getirttim hizmetçimle kankim nerde sütler??????
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl durr kankimm özell şoförümee vermiştimm şimdii getirirr.. özell uşağımdaa diğerrlerinii getirooo gelirlerr şimdii
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl aferin... sana ek zam yapçam kankim sen hep böle ol yeterki yanıma taht da kurdururrum... bi prens buluruzz sana... haremi paylaşırım seninlee..... :D
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl olduuu prensesss hazretlerii emrinizz başımmm üstünedirrr.... yawww sewmedimm bn bu işiiii...vazcaydımm istifaa ediorummm
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl ettiren varmı kankimmmm... bak prens bulcem sene... uzatma bu kadar kankim........ bi saray yavrusu hediye etçem sene............
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl prenss de hazırr beklioduu sankii...nerdee??? yukk kankimm sewmedimm bn bu işii kalsınn... bn bu forumunn ufak cadısıı olmayaa dewamm ediyimmm
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl pekiiii bende nick mi değiştirsem acaba kankimmmmmm biu ipucu versene
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.