Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Hiç derdi olmayanı.... nedenn yaww anlamadımm.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 insani neselendirenisin ve tatlisi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 insana huzur veren içini ısıtan sewecenisinn... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 aGasısın............... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ağa mahmudusun bea............................................................daha ne olsun Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 prensesininnn beeee daha nolsunn Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 forumun kaçıncı x........'sisin bilmem ki.............. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 forumun kaçıncı x........'sisin bilmem ki.............. eskilerindensin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 mısır meraklılarından birisisin... Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bu gece herkes mısır diyor zaten Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 evet yaa bende karayip adalarının hastasıyımm... mısır mısır artık darı da yiyemicem bu ne ya ünlü yaptık mısırı...herkeste potansiyel... karayip...karayip Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Kendimi evimde hissettim,ne güzel Karayip'e ben gittikten sonra gidin yaa Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Kendimi evimde hissettim,ne güzel Karayip'e ben gittikten sonra gidin yaa iyi de daha mısıra gidecektik Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gideriz gideriz dert etmeyin,hele ben foruma ısınayım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 hadi gidin sizde ama...valla gelenler bi bakçak..mısır mısır mısır...yani bilemiorum..bir an önce mısırı gidip görün..forum bile şimdi uyarı vercek dikkat:mısır diyee... Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 daha nereye ısınacaksınız ki bence bu gece ısınmanız için herkes elinden geleni yaptı Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bak şimdi de canım patlamış mısır çekti :D Öyle,sağolunda,daha tam randımana ulaşamadım Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 neyse artık başka bi akşam görüşmek üzere sevgil anubis, sen estikçe ben titrerim... benim güzellik uykusuna yatmam lazım artık... iyi geceler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 iyi bakalım...neyse oyuna geri dönelim artık... sen bu forumun güzellik uykusuna yatanlarındansın.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 rüzgar gülü sıcak bulduğumsun... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 en titrek olanısın ve en cana yakınlarında birisisin Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 hoşşş sohbetlilerinden birisii.... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 birinin yani benim biricik kankimsinnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.