Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl ağa mahmudusun bea............................................................daha ne olsun
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl forumun kaçıncı x........'sisin bilmem ki.............. eskilerindensin
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl evet yaa bende karayip adalarının hastasıyımm... mısır mısır artık darı da yiyemicem bu ne ya ünlü yaptık mısırı...herkeste potansiyel... karayip...karayip
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Kendimi evimde hissettim,ne güzel Karayip'e ben gittikten sonra gidin yaa
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Kendimi evimde hissettim,ne güzel Karayip'e ben gittikten sonra gidin yaa iyi de daha mısıra gidecektik
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl hadi gidin sizde ama...valla gelenler bi bakçak..mısır mısır mısır...yani bilemiorum..bir an önce mısırı gidip görün..forum bile şimdi uyarı vercek dikkat:mısır diyee...
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl daha nereye ısınacaksınız ki bence bu gece ısınmanız için herkes elinden geleni yaptı
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Bak şimdi de canım patlamış mısır çekti :D Öyle,sağolunda,daha tam randımana ulaşamadım
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl neyse artık başka bi akşam görüşmek üzere sevgil anubis, sen estikçe ben titrerim... benim güzellik uykusuna yatmam lazım artık... iyi geceler
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl iyi bakalım...neyse oyuna geri dönelim artık... sen bu forumun güzellik uykusuna yatanlarındansın..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.