Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Yok o ülkemizde tanınmayan kolombiyalı bir sanatçı..Ben resmimi koysam korkar kaçarsınız..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl resimdeki sen misin merak ettim de? amaninnnnnnnnn neysem size iyi sohbetler...ben gidiyorum..kendinize iyi bakın...umarım bi daha görüşürüz cindy ve taurusmutis....
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Yok o ülkemizde tanınmayan kolombiyalı bir sanatçı..Ben resmimi koysam korkar kaçarsınız.. ama öyle düşünmeyin....insanın en önemli özelliği bence içi ve siz zaten içinizde var olacak güzelliklere fazlasıyla sahipsiniz...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl amaninnnnnnnnn neysem size iyi sohbetler...ben gidiyorum..kendinize iyi bakın...umarım bi daha görüşürüz cindy ve taurusmutis.... iyi geceler arkadaşım tatlı rüyalar
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl Üyesisin..Biraz tanışıyoruz galiba.. eet birasscıkk tanışıyoruzz ...sen de bu forumun en kültürlü,en sabırlı ve karşısındakine en saygılı olan sayılı üyelerindden birisinn.........(kralx) sölenecekk bişii kalmadı ki tauruss abimee ne desem ne desem...... o zaman forumun tanımlanamayanı oll!!!!.......
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl sarı kırmızı demeni bekliyorum cimbom Ben diyeyim... Sarııı Kırmızıı...En Büyük CimBom... Forumun yeni üyelerinden.. Benim hemşerim.. Egzorsist; sahur vaktinde forumda karşılaştığım arkadaşım..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl uzun zamandır kendini sevdireni Sende öylesin arkadaşım Yeşimcim sen de bu forumun nesisin kıs acep
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl üstad saygıdeğer kişilik ve saz ekibi, aman şey işte iyi bir üyesisin yaa
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl eee artık ona göre hikayedeki yerimi ayarlansın artık he hocam
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl kaptınn rolüü egzoo sen dee bu forumunn 'YALNIZ'larındansınn...
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl kaptınn rolüü egzoo sen dee bu forumunn 'YALNIZ'larındansınn... 2 bilinmeyenli denklemi
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl bnden deee hoşş geldinn anubis... forumunn düşüncelii aplasıı... (sardunyamm)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.