Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Bol özellikli kişisi.. :D Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Bol özellikli kişisi.. :D resimdeki sen misin merak ettim de? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yok o ülkemizde tanınmayan kolombiyalı bir sanatçı..Ben resmimi koysam korkar kaçarsınız.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 resimdeki sen misin merak ettim de? amaninnnnnnnnn neysem size iyi sohbetler...ben gidiyorum..kendinize iyi bakın...umarım bi daha görüşürüz cindy ve taurusmutis.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yok o ülkemizde tanınmayan kolombiyalı bir sanatçı..Ben resmimi koysam korkar kaçarsınız.. ama öyle düşünmeyin....insanın en önemli özelliği bence içi ve siz zaten içinizde var olacak güzelliklere fazlasıyla sahipsiniz... Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 amaninnnnnnnnn neysem size iyi sohbetler...ben gidiyorum..kendinize iyi bakın...umarım bi daha görüşürüz cindy ve taurusmutis.... iyi geceler arkadaşım tatlı rüyalar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 İyi geceler,rüzgar da sana fısıldasın uykunda.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Üyesisin..Biraz tanışıyoruz galiba.. eet birasscıkk tanışıyoruzz ...sen de bu forumun en kültürlü,en sabırlı ve karşısındakine en saygılı olan sayılı üyelerindden birisinn.........(kralx) sölenecekk bişii kalmadı ki tauruss abimee ne desem ne desem...... o zaman forumun tanımlanamayanı oll!!!!....... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sarı kırmızı demeni bekliyorum cimbom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Kısa zamanda kendini sevdirenisin Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 uzun zamandır kendini sevdireni Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yağmuru sevmem ama sen bu formun yağmuru en bol olanısın.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sarı kırmızı demeni bekliyorum cimbom Ben diyeyim... Sarııı Kırmızıı...En Büyük CimBom... Forumun yeni üyelerinden.. Benim hemşerim.. Egzorsist; sahur vaktinde forumda karşılaştığım arkadaşım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 uzun zamandır kendini sevdireni Sende öylesin arkadaşım Yeşimcim sen de bu forumun nesisin kıs acep Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 senarist' isin oliva da en renkli kişiliklerden birisi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Egzotik bi havası olanısın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 üstad saygıdeğer kişilik ve saz ekibi, aman şey işte iyi bir üyesisin yaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Avatarı anlamlı olanısın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 eee artık ona göre hikayedeki yerimi ayarlansın artık he hocam Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 kaptınn rolüü egzoo sen dee bu forumunn 'YALNIZ'larındansınn... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 kaptınn rolüü egzoo sen dee bu forumunn 'YALNIZ'larındansınn... 2 bilinmeyenli denklemi Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Bana hoşgeldin diyen tek üyesi. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 mısırlısı ve yenisisin hoşgeldin... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bnden deee hoşş geldinn anubis... forumunn düşüncelii aplasıı... (sardunyamm) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.