Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Hayır zevkli..Yenersek baya malzemem olacak yarına,yok yenilirsek çekeceğim var ama olsun..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl değermi senin kadar değerli bi insana bu takım üzüntü versin, sen bence bu formun takımzedesisin..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl MAç başlıyor Egzorsist'cim,şimdi gidiyorum bitince görüşürüz..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl burdayım hadi bakalım ama daha bitmedi be Allah' tan umut kesilmez..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl çok fazla tanımıyorum o yuzden bilemiyorum forumun nesi oldugunu nesi?
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl çok fazla tanımıyorum o yuzden bilemiyorum forumun nesi oldugunu nesi? selam...hoşgeldin... hakkında tanışmamış olduğumuz için herkesin açıkça söyleyebileceği birşey cindirellası... ve ayrıcaaaa meraklısı..(nesi?)
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl selam...hoşgeldin... hakkında tanışmamış olduğumuz için herkesin açıkça söyleyebileceği birşey cindirellası... ve ayrıcaaaa meraklısı..(nesi?) güzel yorumlayanı
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl beni bi yazıda tanımış olanı sen de beni bi yazıda tanımış olanı (meraklısı dedin ya)
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl KArşılık vermese çatlayacak olanı.. meraktan dimi? hehe sen estikçe ben titrerimden sonra benim bi özelliğimi daha cıkaran 2. kişisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.