Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl bilmem ipek arkidişim bu forumun ipek kaplisi sizlerin güzelliği teşekkür ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Şakalar tekerrürden ibarettir... bazı iletilerimin altına yazmışsın gözümden kaçıyorlar.. Kötülüğü iyilik sanan birimisin.? yoksa korku anında beyni yerine bacakları ile düşünüp yazanmısın.? Sen bu Forumun en çok Alegori yapanısın. arkidişim
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl ya ama nasıl yaptım ki ben öyle bişey...kesin soru sorduktan sonra sen çıkmışımdır forumdan...yoksa öyle bi şey yapmam hele de sana hiç özür dilerim....şaka gibi geldi ama doğru galiba....dediğim gibidir...yoksa ben öyle bişey yapmam..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl yok ya önemli değil zaten gülerek söyledim olsun.... forumda şaka gibi sorusunu cevaplamamış olduğum ama bunu aklımın ucundn bile geçirmeyeceğim saygımın sonsuz olduğu sevdiğimsin...
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl bende seni seviyorum canım yanlış anlamasaydın keşke neyse olsun beni tanıdın az çok..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl bende seni seviyorum canım yanlış anlamasaydın keşke neyse olsun beni tanıdın az çok.. tanıdım iyi niyetini ...olsun sen şaka yapmış olabilirsin ama ben kendime kızdım... tşk ederim yinede..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.