Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl benden sonra gelip usta olanisin.. biraz tanidigim,daha da taniyacagimsin(e manyetik)
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl benden sonra gelip usta olanisin.. biraz tanidigim,daha da taniyacagimsin(e manyetik) ilk
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl senden daha çok oyun oynamış demekki leylacım... benden sonra gelenlerde beni geçtiler... hanımefendisisin...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl senden daha çok oyun oynamış demekki leylacım... benden sonra gelenlerde beni geçtiler... hanımefendisisin... beni guzel gorusluluguyle oyle goreni ve asil hanimefendi olanisin
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl iyi hisler uyandıranısın... saol benden sonra gelip usta olanisin.. biraz tanidigim,daha da taniyacagimsin(e manyetik) dağdan gelen bağdakini kovar demişler leyla napalım tanırsın bi netim eve geri gelsin bu forumda üstad olurum herhal bu gidişle
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl kankisisin hüzünlüsü..zamanını bekleyenisin... sen de bu forumun tanımadığım ama tanıyacağım üyesisin ya bu arada bi bayan mısınız bi erkekmisiniz? yanlış anlamayın lütfen
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl tanımak isteyen tanımak istediğim.. şu anlık e-manyetik olarak bildiğim...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl kendini tek kelimeyle anlatabilen ama anlatmamayı da becerebilen zeki birisi...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl bence bu kadar övgüyü haketmeyen birisiyim. ama sen de iyi bi arkadşa benziyon
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl teşekkür ederim...:)aslında bende böle şeyler sölencek birisi değilim... neyse iyi ukelalık yaptık:) bu arada sende öle birisin....die hissettim:) iyi bir arkadaş...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl teşekkür ederim...:)aslında bende böle şeyler sölencek birisi değilim... neyse iyi ukelalık yaptık:) bu arada sende öle birisin....die hissettim:) iyi bir arkadaş... iyi de iyi bi arkadaşı ben dedim. senin başka bi şey demen gerek nese fasla sıkmayalım seni. ben çıkıom birasda arkadaşlar bu arada sen de ....(dicek bi şe bulamadım yawwwww)
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl o kadar mühim de değilim yaff ..nesem iyi akşamlar sana manyyetik
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.