Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yok beee permatiği.... Sevgi denizi...... ne permatikmi çabuk küseni
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl hımm sende ilk geldimde gördüğüm sonra kaybolanısn forumun diğer üyelrylede başta böyledi ama tanışıyo insan zamanla izin olursa senlede tanışalm
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl hımm sende ilk geldimde gördüğüm sonra kaybolanısn forumun diğer üyelrylede başta böyledi ama tanışıyo insan zamanla izin olursa senlede tanışalm yok sana izin mizin.. tanışma..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl tatıldeydım yenı dondum,forumda eskı sayılırım..tanıştığına pişman olmazsın umarım bıraz yaramazımda neyse memnun oldum
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl tatıldeydım yenı dondum,forumda eskı sayılırım..tanıştığına pişman olmazsın umarım bıraz yaramazımda neyse memnun oldum evet çok yaramaz.. ama bir okadarda sevimli.. çok tatlı ben bayılıyom sana..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun en erkencisi ve beni bu saatte yalnız bırakmayanısın..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun en erkencisi ve beni bu saatte yalnız bırakmayanısın.. evet öle babacım ama staj saati geliyo.. bende kaçarım yavaş yavaş.. sen bu forumun topiclerinin ışığısın.. ve beni bu satte rahatsız edeni..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Kaç kızım,ben de AŞTİ deyim.Burada bir kahvaltı edip,işlerimi halletmeye gidicem.Daha sonra girerim tekrar..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Kaç kızım,ben de AŞTİ deyim.Burada bir kahvaltı edip,işlerimi halletmeye gidicem.Daha sonra girerim tekrar.. he iyi o zaman babacım.. görüşmek üzere..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.