Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 en güzel nicklisi... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Bu akşam oyun başlıklarında bana eşlik edecek olanı.... Canım çekti de... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 canı oyun oynamak isteyeni... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Etçen demi eşlik... Hem özledim avatarına takılmayı.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 ne varmış avatarımda...kendininkine bak sen.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 İmzanı düzelt önce sen... Sizin bir adiniz var.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hiçbirinde sorun yok tamam mı... sen bu forumun herşeyde kusur bulanısın... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ayrıca selanın üstünde de şapka olcaktı... Ama hangi ünlünün üstünde bilmiyorum... Sen bu forumun şeyisin Erbay ya..Şee... Ehem.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 ne demek istiyon sen.... hem şapka kalktı haberin yokmu senin... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Aha hakkat mi... Kılık-kıyafet devrimi nolcak..... Sen forumda biriyle,semaverde çay içenisin.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 sadece biriyle değil en az 10 kişiyle... sen bu forumun eli güzel olanısın.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Güzel tabe...Dolma dolma parmaklarım var.... Ayrıca,gimmiş bakayım o on kişi... Elalemin on kişisiyle orada burda çay içmeler filan,ne o öyle... Atarlar çayın içine bişi,sonra foruma filan giremezsin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 valla kaç kere buluştuk bişi olmadı daha da olmaz heralde... sen bu forumun biraz sonra 1583.mesajını yazcak olanısın... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 O kadar özelliğim arasında bula bula bunu mu buldun... Sen bu forumun;misafirperver,uyumlu kişisisin...Öyle diyorlar... Bence değil... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 olabilir herkes aynı düşüncek diye bişi yok zaten.... sen bu forumun çok özelliği olan üyelerindensin... özelliklerinden bahsedermisin biraz... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ehem... Bahsediyorum... Meyva yemeyi çok severim,kabuklarıyla tercih ederim..Yemeden önce pek iyi yıkadığım söylenmez..Hatta bazen yolda giderken canım çekiyor da,manavdan yeşil elma alıyorum... Suyu şişeden içmekten daha bir keyif alıyorum..İçerken de,böyle damlıyor ya ağızından..Güzel oluyor... Anahtarı deliğinden çıkarmakta epey zorlanıyorum... Evden çıkarken kapıyı kapatacak oluyorum,bir çekiyorum;kapanmıyor,iki çekiyorum;kapanmıyor..Genel de üçüncü de kapatabiliyorum... Topuklu ayakkabı bana göre değil..Hiç değil.. Evin içinde terlik giymekten hoşlanmıyorum... Koltukta dik oturmayı pek beceremiyorum...Genelde kullanım dışı kullanıyorum.... (...) Böyle işte..Say say bitmez.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 fotoğrafçısı ben geldim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bi broşür alabilirmiyim evde inceliyim özellikleri....hahaha anahtarı deliğinden bende zore çıkarırım yav... sen bu forumun çok faydalı özellikleri olanısın.... bunlar cerenimoya idi... cerenimo bak AÇA 'da beraber semaverden çay içtiklerimden.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 fotoğrafçısı ben geldim Sazlıktan çıkan balığısın.... bi broşür alabilirmiyim evde inceliyim özellikleri....hahaha anahtarı deliğinden bende zore çıkarırım yav... sen bu forumun çok faydalı özellikleri olanısın.... bunlar cerenimoya idi... cerenimo bak AÇA 'da beraber semaverden çay içtiklerimden.... Alçak gönüllüyüm ben bir kere..Ondan saymadım faydalo özelliklerimi.... Demek çayın içine,adrenalin dozu salgılayan sensin Aça.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hoşgelenisin birde benim çok hoşuma gidenisin Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hoşgelenisin birde benim çok hoşuma gidenisin Gör bak Erbay..Sen onca zaman anlamadın gıymetimi..Aça bir geldi,şıp anladı... Aça sen bu forumun şeyisin... Bu forumun nesisin bilmem de( );adını her söylediğimde açma yeme iştahımı kabartanısın... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 :w00t: benim gözlerimi böyle pürtletenisin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 sen bu forumun şimdide bana bi koşu gidip açma alacak olanısın.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 başkaaa ne vardı sen bu forumun çaycısı ol bi zahmet Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.