Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sende karadenisli olmayanlardansın sen bu forumun alerjik reaksiyon gösterenisin
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl sen bu forumun alerjik reaksiyon gösterenisin Sende bu duruma çok sevindirik olanısın Dikkat et bulaşıcıymış
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sende bu duruma çok sevindirik olanısın... Dikkat et bulaşıcıymış yuk kıss kankim niye sevindirik oluyum bulaşıcımıymış sen bu forumun mikrof saçanısın
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Doğum günlerinin baş duyurucususun Sende yanlış zamanda yanlış ileti yasanısın sen sanki yasmıyon hiç
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sende yanlış zamanda yanlış ileti yasanısın yok ben doru yazdım da araya girmişsin yağmur illa araya kaynamaya çalışanı -- yağmur
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl sen sanki yasmıyon hiç Yapmıyom tabe yok ben doru yazdım da araya girmişsin yağmur illa araya kaynamaya çalışnı ,yağmur Başına taş düşse benden biliyonus yahu
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Tatlı cadısısın sen bu forumun kıss Öyleyimdir canım Sende çok ve şok şekerisin kıss
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Öyleyimdir canım Sende çok ve şok şekerisin kıss göslüklüsüsün
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sende uykucu şirinsin nolmuş yani yassık ya gözlük takmak çok kötü bişey bence hele de sıcakta gözlüklü şirine
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl yassık ya gözlük takmak çok kötü bişey bence hele de sıcakta gözlüklü şirine Çok bilmiş şirinem efet kıs
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun avatarlısısın... bu forumun karizmatik avatarlısısın
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun imzası güzel olanısın... Avatarına hasta olduğumsun Bu arada senin imzan çok güsel Sen de Sende
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl O şarkımın sözleri linke tıklayıp indirirsen onu da beğenirsin belki... Ama dinleyemeki üsgünüm eminim çok güseldir
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Dinleyebileceğin zaman indirirsin o zaman... vazgeçilmezlerinden..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.