Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl sen bu forumun ağzı var dili olmayanısın Kim kıs ben mi Heralde yazdığını şaşıranısın Kısım sis nati ile birlikte can ciğer kusu sarmasısınız Gösüme çok batıonus ona göre
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım sis nati ile birlikte can ciğer kusu sarmasısınız Gösüme çok batıonus ona göre Ne yaptık ki bis
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım sis nati ile birlikte can ciğer kusu sarmasısınız Gösüme çok batıonus ona göre Sanane kısım yaa Sen de benim gösüme batıon
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Sanane kısım yaa Sen de benim gösüme batıon Batarım ben büyüğüm Aysum her an bişi yapacakmış gibi bir hal sezdim sende
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum her an bişi yapacakmış gibi bir hal sezdim sende Evet doğru bildin ama kime olacağı belli olmaz
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Büyüdün de ne oldu Sen bu forumun hiç bişiyi deilsin ya ne die duruon burda sen ( gece'ye ) Aysum bitanesi
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl natiii varsa içinden sölemek istedin başka bişey uhde kalmasın
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Yanlış anlayıp bunuda davul zurna ile ilan edenisin İstediğim şeyle ilan ederim canım Seni gidi seniiii ..... ( Nıhahahha )
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl ohhhh be gelin tanımlanmasından kurtuldum hayırlı olsun kankim
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Saol kankim Kabahat bende pm atsana önceden Ne bunların yanında söylüyon
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Demek bisden gislicektin hııı Zaten damat seni ne die alıo anlamış diilim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.