Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl gıcık insan bana cimcime deyip durma Allah Allah ya.. sen gördünmüki de bana cimcime diyon mannak..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl allam ya sanki 1.80 bişiimiş giib konusuo bidee haftasonu eve gidimm görürüm o zman cimcime sende
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl boy büyük deyince sen 1.80 mi anlıyon mannak insan gıcık insan..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl ikide bir öle bakmaa cimcime,insafsız,cılızzzzzzz seyy.azcık ye de kilo al
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl o ne yawwwww.. nesee ben izninizle mama yemeğe gidiomm.. insafsızzz daha sorcamm sana bi yre gitme "wasabi" sevdimm
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Allah'ım ya yerim şişko der şimdide ye der.. böyle giderse alırım zaten yiyom yiyom bilgisayarın başına geçiyom..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Ben kısa değilimki ablamdan bile uzunum Ama sen Kocamansın senin enin boyun bir :lol:
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Ben kısa değilimki ablamdan bile uzunum Ama sen Kocamansın senin enin boyun bir :lol: demek natalia senden kısa haa... lilac bu forumun en güzeli varmı itirazı olan....
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl lilac bu forumun en güzeli varmı itirazı olan.... hayret yanlış mı duyuyorum. dil çıkarmasan olmazdı di mi Var lilac bikere estetikli doğal güzelliği değil kıs yalancı neler uyduruyon hakımda sen bu forumun kıskancısın... çok doğru sölemişsin yalancı erbaycığım çok kıskanç bu bücürük
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.