Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl o da amcamız mı bilmiyom walla gece yağmuru cidden amcamızmısın Yok şakacıktan Heh fena kaşınanı oldu birden.. Kaşınma be Taurus
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Yenisin ya,yağmur affetti..Yoksa kol bacak kopartır,göz oyar,aç susuz bırakır haberin olsun..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bişey mi yaptım yf Evet Johnny deep'e hayran oldun Yok yok ok
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl iyi o zman hayran diil aşık oldum ama sanki öbür amcam kızdııı bana
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Yenisin ya,yağmur affetti..Yoksa kol bacak kopartır,göz oyar,aç susuz bırakır haberin olsun.. Korkutma kısı yahu iyi o zman hayran diil aşık oldum Taurus benim 2 numaralı testerem nerde
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Aşığısın o zaman..(Denizimu..) Valla burda bi tek balta kalmış..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl hee ööleyim Yenisin ya,yağmur affetti..Yoksa kol bacak kopartır,göz oyar,aç susuz bırakır haberin olsun..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Olsun sorun değil getiriver bi zahmet testere yi tercih ederim
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Kaç deniz kaaaç.. Yaw sana ürkütme demiştim demi ayy ölümüm burda olsun.. Bak kendisi gönüllü zaten Forumun müstakbel ölüsü.. Performansına göre değerlendireceğiz artık hea denizin katiliii Dur daha bişey yapmadım yahu
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl olsun şimdiden adını takalımda bizz ben aniden ortadan kaybolursam katilim belli
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl kaçtı katilim.. işini yarım bıraktı bak cık cık Ben asla yarım bırakmam merak etme Sen bu forumun çok tatlısısın
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl tammam amcacım sakın yarım bırakma..ortada kalmim ööle delik deşik ıyy
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.