Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Yine görmüyorum neyse boşver erencim zahmet oldu sanada ... Mine sen bu forumun körüsün körüüü Eren sarı lalenin 2. talibi
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Gece yağmurunun avatarına burdan bakabilirsin herhalde Mineu... yine göremiom Yine görmüyorum Körsün işte kankim körrrrrrrrrrrr Neyse mail atayım sanada gör bari Ne avatarmış ya Avatarımı kankime gösterebilmek için çok çabalayansın
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl O avatarı değiştir sen gördüğüme pişman oldum görmeseydim Mineuya gösterme çabam da olmazdı... Değiştir o avatarı Niye pişman oldun yahu Avatarımı değiştirmem için ısrr eden ama değiştirmeyi düşünmüyorum dediğimsin
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Değiştirmeyecem işte banane Avatarımı değiştirmemi isteyensin
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun sevilmeyi hak eden üyelerinden birisin..... Sen bu forumun, kişiliğine hayran kaldığım üyelerindensin
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Aynen açacım , bi göremedi yahu hayıııııııırrrrr gördüm Sende abla diyebildiğim nadir kişilerdensin sen bu forumun nadire teysesisin
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Sen bu forumun üstadısın... ay güccücük yaşta üstad olmuş, tebrik etmek lazım
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Sende bu forumun, de get şurdan , başımı belaya sokma dedğim kankimsin
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Sen bu forumun üstadısın... ay güccücük yaşta üstad olmuş, tebrik etmek lazım aman efendim niye sahmet ettin ablacım çiçeğe falan ne gerek vardı Sende bu forumun, de get şurdan , başımı belaya sokma dedğim kankimsin başını belaya soksan ne yasar dediğimsin
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Gönül yasar dermişim sende düşer bayılırmışsın ıyyyyy çok kötü bi espri bu hatta tiksinç
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Sen bu forumun, iğrraannncıınnn ne olduğunu çok ii bilenisin kankim
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl efet kankim o a harfinin yerine e gelince admin ****** böle yapıyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.