Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Uygunsuz şikayetler yüzünden kapanmıştır tabiki ben Çok sevilensin zorla söyletiyosun haaa Kesin senin yüsünden kapatılmıştır Aysumum Bi daha söyle nolur sanki Aman sensin anladık O iletinin üstündeki kimse o
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bi daha söyle nolur sanki Bir daha söyle ... Seni seviyor bu forum gece yağmuru
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bir daha söyle ... Seni seviyor bu forum gece yağmuru Çok duygulandım tutamayacam kendimi ağlıyacam Bende sizi şikerim
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun şeyisin şeyisin işte yaaaa hıııııımmmmm unuttum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun şeyisin şeyisin işte yaaaa hıııııımmmmm unuttum Sen bu forumun unutkan kaçağısın nerdesin sen kankim Sen bu forumun en sevilenlerindensin... Kim diye sormayacam
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Sormana gerek yok sen de onlardansın... Sende İşte bu da söylediğimin kanıtı Sen bu forumun şikerisin şikerim
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Sen bu forumun unutkan kaçağısın nerdesin sen kankim hastanedeydim kankim dedemi görmeye gittim ama göremedim işe dönmem gerekiyodu
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl hastanedeydim kankim dedemi görmeye gittim ama göremedim işe dönmem gerekiyodu İnşallah sağlığı yerindedir de kankim sonrada görsen olur.... geçmiş olsun bitanem
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl İnşallah sağlığı yerindedir de kankim sonrada görsen olur.... geçmiş olsun bitanem saol canım doğru söylüyosun kankim, onun sağlığı iyi olsunda ben görmesemde olur kankim sen avatarı mı değiştirdin
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl değiştirdinsende halaa kaverengi gös görünüyo , bende yeni bişey göremiyorum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Zamanla görürsün paulacım biraz zaman geçmesi gerekiyor çünkü
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl o bu forumun çaycısı,çay kap gel bakım,yoksam sıgortandan kesıcem
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl birinin bana en ıyılerındensın demesını beklemedığım içindir.çok teşekkurler
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Hiçbişiyi değilsin sen ya Ne işin var bu forumda Sen bu forumun gösbebeğisin kısss
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Gece yağmurunun avatarına burdan bakabilirsin herhalde Mineu... yine göremiom
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Bi de bunu dene... Yine görmüyorum neyse boşver erencim zahmet oldu sanada ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.