Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl 19 Ağustosta evlenecek olanı (mısın) efet polatı elimden çalansın polatı kaptıranısın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl polatı elimden çalansın Girmeyelim o mevuzulara şekerim polatı kaptıranısın Bundan sanane olanısın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl elbet birgün benide keşfedecek sinan çetin amcam Toprağım ağsından bal damlayanısın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun aslısısın kıss kankim şöhret olunca beni unutursan bak bütün sırlarını açıklarım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun aslısısın kıss kankim şöhret olunca beni unutursan bak bütün sırlarını açıklarım Pardon tanışıyormuyus
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yahu çıkaramadım ben seni Birine bensetiyom ama tanışırıs kuşum sorun diil
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl olar sen bu forumun işine gelmeyince beni tanımamaslıktan gelenisin
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Sende bu forumun, çizgisini ve kişiliğini kaybetmeyenlerdensin
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bu forumun neyi olduğunu söylememe gerek yok kendi de biliyor zaten
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bu forumun neyi olduğunu söylememe gerek yok kendi de biliyor zaten Aynen iade ediyorum sana Aysumum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Satılan mal geri alınmaz Dilek ve şikayet kutunus nerde sizin bakim Sen bu forumun... Benden sonra en iyi espri yapanısın veliahtım olcaksın Kim
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Dilek ve şikayet kutunus nerde sizin bakim Uygunsuz şikayetler yüzünden kapanmıştır Kim tabiki ben Çok sevilensin zorla söyletiyosun haaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.