Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun yegane kralısın yaw , gelirken ses çıkarsana kardeşim , ürkütüyon bizi
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl iyi şeyler duymadım sedoşcum kıs desene ne duydun iyi olmayan
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun gece nöbetine kalmış oyuncularından birisin...
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl he valla öyleyim değil mi? ben pc virüsüyüm ya pc den ayrılırsam yaşayamam sende bu forumun, espiri yapmayı bilenisin...
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun yegane kralısın yaw , gelirken ses çıkarsana kardeşim , ürkütüyon bizi Tıkladım ama dalgındınız duymadınız..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Alaaddinin, Zaferin, Meramın, İstanbul caddesinin, Tavusbabanın haşin delikanlısısın..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Orda belki delikanlı yok gece yağmuru Niye yahu hemen köşeyi dönünce kemerli çarşısındada mı yok
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Geceyağmuru Konyalımıdır yoksa Konyayı bir görmüşmüdür.. Konya suyundan içmişmidir.. İçince kendinden geçmişmidir.. ..???
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Bende bu havus başında oturan kim diyordum Konyanın içinde olup çumra'ya usak olanısın
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl mevlana'nın şehrinde yaşayansın eren'e... kankim bu forumun etli ekmeğisin :lol:
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Amanın yoksa sen çumralımısın.. Çumradan bir arkadaşım var idi zaif-ün nizar.. adı arzu idi.. gayet güzel pak ve latif idi.. ::::: eyebalchatta yazışırdık atışırdık ve daha neler.. Bilinmi onu..??
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Geceyağmuru Konyalımıdır yoksa Konyayı bir görmüşmüdür.. Konya suyundan içmişmidir.. İçince kendinden geçmişmidir.. ..??? Yok Konyalı değilim Ama Konya'yı bir değil belki 100 defa gördüm Suyundan içtim ama çok susamıştım napim
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl kankim bu forumun etli ekmeğisin Kıss etli ekmek çok güseldir biliyon mu sen Amanın yoksa sen çumralımısın.. Çumradan bir arkadaşım var idi zaif-ün nizar.. adı arzu idi.. gayet güzel pak ve latif idi.. ::::: eyebalchatta yazışırdık atışırdık ve daha neler.. Bilinmi onu..?? Yok benim bildiğim bir tek çumralı var , o da atışmaktan okulu bitiremedi Bu topiğe yazanlardan son 3 tanesi konyada yaşıyormuş mine Artık yaşamıyorum Konyada
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Cümlem devrik ötesi olmuş kalmayasınıs artık kusura Çok güseldir Konya Sen bu forumun Konyalısısın..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Kıss etli ekmek çok güseldir biliyon mu sen bilmesmiyim kankim Bende yaşamıyorum zaten Gece yağmuru eee kim yaşıyo o saman
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Kankim sanırım ben yaşıyorum hala rüyalarıma bilenem giriyo yaw Kralx sen bu forumun takdire layık olanısın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.