Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl yaf en sewimlisisin...nickinden mi ne bana ole geliyooo......
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun ös olduğu halde üvey evlat muamelesi görenisin
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun ös olduğu halde üvey evlat muamelesi görenisin gıss bana forumda da üvey evlat muamelesi mi yapıyonus aşk olsun ben niye farketmedim bu forumun tatlısı
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl gıss bana forumda da üvey evlat muamelesi mi yapıyonus aşk olsun ben niye farketmedim bu forumun tatlısı yok canım bunuda nerden çıkardın en güselyasısın bee gösyaşı dinmeyensin
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl En uykucususun.. uykusuzluğa tahammülüm yok ondan , en renklisi en sevilenisin nabeerr
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl hakketten tan ya , az görüşüyorus senle , niyekine acaba ? sen bu forumun yegane tan vakti sisin
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl fazla yazınca gösleri ağrıyanısın nerden bildin yaw , doru walla sıkı tahmincilerindensin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.