Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl duyduğuma göre paspasçısıymışsın ama sıgorta yapmamışlar doğrumu
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl duyduğuma göre paspasçısıymışsın ama sıgorta yapmamışlar doğrumu he gıı öyleyim sende son ütücüymüşsün
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Ben onları ticaret için aldım bikerem Gösünden hiç bişeyi kaçmayanı
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Her yere yazmışınız nikah şekeri meselesini Ticarete atılanı ama hiç bi faaliyet gösteremeyeni
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Sen bu forumun eniyi hikaye yazarısın.Bunu dedikten sonra,artık bana bi başrol ayarlarsın demii..:PMümkünse osmanlı zamanında geçsin ve 4.Murat'ta olsun..
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Her yere yazmışınız nikah şekeri meselesini Ticarete atılanı ama hiç bi faaliyet gösteremeyeni Kankim sattığım nikah şekerlerinden alsaydı bi faaliyet gösterektim ama nerdee Sen bu forumun eniyi hikaye yazarısın.Bunu dedikten sonra,artık bana bi başrol ayarlarsın demii..:PMümkünse osmanlı zamanında geçsin ve 4.Murat'ta olsun.. Niye tütünü mü yasaklayacan
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Nikah şekerlerini çalanısın efet toprağım yaa , aynen öle oldu Ah elimden gelse kimseye içirmeyeceğim o zıkkımı ama.. 4.muradısın
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Kankisine bu ticaret hayatının ilk dönüm noktalarında destek olmayanısın
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl efet toprağım yaa , aynen öle oldu Nikah şekerleri zorla alınmaya çalışılan magdur gelin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.