Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl aysuumumm canım benim , bu forumunda canısınn fıırlesim , güvenine layık olmaya çalıştığımsın
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ayıp ayıp kız kıza sevdalanırmı dediğimsin Kısım senin için fesat komiğimsin şirinim benim Yüreği güsel arkadaşımsın
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bana fesat diyen çok iyi kalpli sanki sen bu forumun ultra fesatısın
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bana fesat diyen çok iyi kalpli sanki sen bu forumun ultra fesatısın Merssiii şekerim Aça ayakkabının renkleri hiç hoşuma gitmiyor haberin ola
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bak yaa ne istiyon akkaplarımdan sen bu forumun çok çok çok sevilenisin
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Tatlım ayakkabılarından bişey istemiyom anladın sen ne demek istediğimi ok
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Miyavı aaa süper ya,butun topiclerın sonunda sen varsın bı deli edem seni
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Hönk ? Espirilerine bayıldıgımız kişisi ( kendi adıma ben bayılıom )
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl ayy aysumuumm benim , pıtırcıkmısın nesin yaw , yerim o yumurcağı beeenn ,açıktım gel burayaaaa yağmurum vazgeçilmesisin
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Hayırrrr olamaz bu forumdaki herkes canileşmeye başladııı Herkese sevgi dağıtanı..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Hayırrrr olamaz bu forumdaki herkes canileşmeye başladııı Herkese sevgi dağıtanı.. sevgisiz yaşanırmı bee , hem ne ekersen onu biçersin dimi ama ?
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Sucuğu ( yoksa salam mıydı? ) jambon du canım sende pırasasısın
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Sucuğu ( yoksa salam mıydı? ) Salamdı jambon du canım sende pırasasısın Pırasa saçları ahenk ile dans edenisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.