Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Başkaları için kolayısın... Çok rica ediyorum sizden...Ben sizin iletinize cvp yazmamaya özen gösteriyorum..Aynı özeni sizde gösteriniz... Saygılar...
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Ağustosu dört gösle bekleyenisin özellikle 19 unu beni hala meraklandıransın
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl bana dugununde gelin adayi bulacak olansin :P tamam sös bulucam ( bu işe de girdik , hadi hayırlısı bakalım ) kankim sen bu forumun şu an itibariyle yanlış zamanda ileti yazıp araya girenisin
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl tamam sös bulucam ( bu işe de girdik , hadi hayırlısı bakalım ) kankim sen bu forumun şu an itibariyle yanlış zamanda ileti yazıp araya girenisin Aman iyiki söyledin sanki ben bilmiyodum Kankim sen şimdi masere gelin adayımı bulacan
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Kankim sen şimdi masere gelin adayımı bulacan niye güldünüs kuşum napiyim çok istiyo bişeyler yapcas artık ...
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl niye güldünüs kuşum napiyim çok istiyo , bişeyler yapcas artık ... Güldüm mü yok sana öyle gelmiştir kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.