Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl meleğisin ayrıca kankisinin gözünü oyanı Kim ben mi Çiçeğisin
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Sesi kötü olansın Yokluğu her zaman hissedilenisin sen bu forumun değil de benim kuşumsun kankim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun değil de benim kuşumsun kankim Sende benim dur bulacam az kaldı
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Galatasaraylıların şahısın .... gönüllerin sultanısın sarı şekerisin
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl en güzel gelini (nazar değmez inşaallah) sen sadece bu forumun değil bütün forumların en beyefendisisin
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun en çok eğlenen ve eğlendirenisin Özü sözü bir olansın kankim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Sevgisi bol olansın ... Yüreğindeki sevgiyi paylaşmasını bilensin
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yüreğindeki sevgiyi paylaşmasını bilensin yüreği sevgi dolu olansın ama ne dediğini ve ne yaptığını bilenlere
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.