Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Gece Necatiyi seveni Kısım her yerde söyleme şunu yaaa Sevdiğini söyleyemeyeni
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Tamam sölemem Necatiye aşık olanı benden duymuş olmayın sakın
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl artık evinin kadını olacak olanıı ( gerçi herkes böle yazıo bıkmışsındır artık ) ---> mine içun
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl kankim sen bu forumun yengesiymişsin Enişte kimmiş Tamam sölemem Necatiye aşık olanı benden duymuş olmayın sakın Hiç senden duyarlar mı canım
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Enişte kimmiş Hiç senden duyarlar mı canım Tabi canım duymazlar çok iyi sır saklarım ben Nerden geldiği belli olmayanı
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl necatiiiiii avatarını değiştirse dediğimsin Necatiyse olar Avatarımı neden değiştrmemi istediğimi düşündüğümsün ( çok karmaşık bi cümle oldu ama sen anlarsın kankim )
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Avatarımı neden değiştrmemi istediğimi düşündüğümsün ( çok karmaşık bi cümle oldu ama sen anlarsın kankim ) hiç yorma kendini anladım kankim sana dememiştim ki nataliye dedim sen yine araya girmişsin
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl hiç yorma kendini anladım kankim sana dememiştim ki nataliye dedim sen yine araya girmişsin Bende öyle tahmin etmiştim zaten
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl hiç yorma kendini anladım kankim sana dememiştim ki nataliye dedim sen yine araya girmişsin Avatarımı diye değiştirmem gerektiğini sordugum ?
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl forum üyesiyle konuştuğumu zannediyorum çünkü forum üyesiyim yoksa değilmiyim ne
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.