Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ya polatla ben çay içiyoz şimcik gecem yağmurum sana da selamı var İyi bisde Necatiyle dondurma yiyorduk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 neeee necati gel buraya ben sana demedimmi dondurma yasak sana Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sen bu forumun güzelisin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Sende güzelsin ya.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 anam güzeller geçiti olmuş bura, birinci kim? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 neeee necati gel buraya ben sana demedimmi dondurma yasak sana Sanane Necatiden :w00t: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 polatmı hani nerde? ahaaaa bir polat fanatiği daha kankim her geçen gün rakiplerin çoğalıyo anam güzeller geçiti olmuş bura, birinci kim? eee şampiyon belli ikinci kim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ahaaaa bir polat fanatiği daha kankim her geçen gün rakiplerin çoğalıyo eee şampiyon belli ikinci kim şampiyon belli oldumu? teşekkür ederim bu birinciliğe layık olmaya çalışıcam, ülkemi en iyi şekilde temsil edecem... ikinci kim? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ahaaaa bir polat fanatiği daha kankim her geçen gün rakiplerin çoğalıyo eee şampiyon belli ikinci kim Bütün sorun beni çekemelerinden yada avatarımdan İkinci sensin kankim birincide ben gel bakem yamacıma Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 de gedin birinci benim,ikinci de benim,üçüncüde benim,en güzel kıyafette benim,en güzel saçta benim hepsi benim :lol: :w00t: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 İlk yardım ekibinden geliyorum çekilin bu konuda uzmanım ben AÇA tosuttuuuu :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 kıskanmayın yaa birinciliğimi çekemiyonuz demi... ay aça bıraksana taçımı ya uffffffff Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kıslar çekilirmisiniz gazeteci arkadaşlara engel oluyorsunus Bırakında benim resmimi rahat rahat çeksinler :w00t: ( sardunya ağlamayı kes artık ve ver tacımı tamam sende üçüncüsün ) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 benim dedim işte benim birinciiiii Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 şampiyon belli oldumu? teşekkür ederim bu birinciliğe layık olmaya çalışıcam, ülkemi en iyi şekilde temsil edecem... ikinci kim? Bütün sorun beni çekemelerinden ,yada avatarımdan İkinci sensin kankim birincide ben gel bakem yamacıma kankim bak şimdi birinci benim herkes duydu noter bey nihat beyanın açıklamasını tamam anlıyorum zor bir durum, kabullenmek istemiyorsunus ama gerçekler acıdır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Nihatı mihatı danımam ben de get çekil şurdan bırak tacımıııı Kankim jüriyi niye döfüyon yaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yaaa nihat amcam elleriyle taktı tacımı nası veririm ben sana bari adamın gitmesini bekleyelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Senden kıymetlimi kankim al senin olsun tacımda tahtımda Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sen bu forumun soğukkanlısı ve anlayışlısı olsan gerek(şölee bi dolaştım da sayfaları) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Sende iyi bir gözlemcisisin serenadem Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 her insanın içinde mutlaka iyilik duygusu vardır ama iyisndir kardeş herhalde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.