Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ya polatla ben çay içiyoz şimcik gecem yağmurum sana da selamı var İyi bisde Necatiyle dondurma yiyorduk
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl neeee necati gel buraya ben sana demedimmi dondurma yasak sana
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl neeee necati gel buraya ben sana demedimmi dondurma yasak sana Sanane Necatiden :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl polatmı hani nerde? ahaaaa bir polat fanatiği daha kankim her geçen gün rakiplerin çoğalıyo anam güzeller geçiti olmuş bura, birinci kim? eee şampiyon belli ikinci kim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ahaaaa bir polat fanatiği daha kankim her geçen gün rakiplerin çoğalıyo eee şampiyon belli ikinci kim şampiyon belli oldumu? teşekkür ederim bu birinciliğe layık olmaya çalışıcam, ülkemi en iyi şekilde temsil edecem... ikinci kim?
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ahaaaa bir polat fanatiği daha kankim her geçen gün rakiplerin çoğalıyo eee şampiyon belli ikinci kim Bütün sorun beni çekemelerinden yada avatarımdan İkinci sensin kankim birincide ben gel bakem yamacıma
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl de gedin birinci benim,ikinci de benim,üçüncüde benim,en güzel kıyafette benim,en güzel saçta benim hepsi benim :lol: :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl İlk yardım ekibinden geliyorum çekilin bu konuda uzmanım ben AÇA tosuttuuuu :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl kıskanmayın yaa birinciliğimi çekemiyonuz demi... ay aça bıraksana taçımı ya uffffffff
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Kıslar çekilirmisiniz gazeteci arkadaşlara engel oluyorsunus Bırakında benim resmimi rahat rahat çeksinler :w00t: ( sardunya ağlamayı kes artık ve ver tacımı tamam sende üçüncüsün )
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl şampiyon belli oldumu? teşekkür ederim bu birinciliğe layık olmaya çalışıcam, ülkemi en iyi şekilde temsil edecem... ikinci kim? Bütün sorun beni çekemelerinden ,yada avatarımdan İkinci sensin kankim birincide ben gel bakem yamacıma kankim bak şimdi birinci benim herkes duydu noter bey nihat beyanın açıklamasını tamam anlıyorum zor bir durum, kabullenmek istemiyorsunus ama gerçekler acıdır
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Nihatı mihatı danımam ben de get çekil şurdan bırak tacımıııı Kankim jüriyi niye döfüyon yaaa
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl yaaa nihat amcam elleriyle taktı tacımı nası veririm ben sana bari adamın gitmesini bekleyelim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun soğukkanlısı ve anlayışlısı olsan gerek(şölee bi dolaştım da sayfaları)
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl her insanın içinde mutlaka iyilik duygusu vardır ama iyisndir kardeş herhalde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.