Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl En Mahmur bakışlısı Sardunyam aynı anda aynı şeyi düşünüp yazmışız ustası evet ya gece yağmuru, kalbimiz birmiş... tan sende henüz acemisisin
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl evet ya gece yağmuru, kalbimiz birmiş... tan sende henüz acemisisin akıllısı
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Kankim sen bana müzelik misin demek istedin şimdi kuşum müze değil ki orası saray sen saraylara layıksın demek istedim
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kuşum müze değil ki orası saray , sen saraylara layıksın demek istedim Saray ama yaşayan tek bi canlı yok nedense Yok yok sen kesin osmanlı tarihinden kaldın demek istedin bana
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl gerektiği zaman insanın gülümseme sebebimsin......................
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl bırakıp gidenleri takmayanı....................... boşverrrrrrrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl koskoca sarayda tek başına hüküm sürensin Neyleyim Han'ı Sarayı içinde salınım gezenim olmadıktan Koskoca sarayda beni tek başıma bırakan vicdansız kankisisin
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Neyleyim Han'ı Sarayı içinde salınım gezenim olmadıktan Koskoca sarayda beni tek başıma bırakan vicdansız kankisisin bi kere gelecek olduk da kabul etmedin ya
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Müsait değildik herhalde Sarayda temizlik vardı Malum büyük yer 3 ayda anca bitti :lol:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.