Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeğisin geçmiş olsun teşekkür ederim focalcim kankim, dün aramasını beklediğimsin ece abla içteni, dıştanı, ortadanı, karşıdanı yani dört köşesi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Sen bu forumun bugünlük geç kalanısın.. alışmadığımız bişey ama.. Sen benim topiğine bir bak istersen...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Kankim sana msj attım aradım ama ne cvp nede msja karşılık geldi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Sen bu forumun bugünlük geç kalanısın.. alışmadığımız bişey ama.. Sen benim topiğine bir bak istersen... baktım ablacım bu arada işler biraz yoğun ablacım, dünde gelemedim ya sağolsunlar suya sabuna dokunmamışlar derler ya bütün işler birikmiş Kankim sana msj attım aradım ama ne cvp nede msja karşılık geldi neyse canımcım sorun diil ama valla ne msj aldım ne arama geldi yoksa karşılık vermem mi hiç
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Veririsn tabe kankim ama nasıl iş hiç anlamadım yaşlanıyorum galibaaaa ( ece aplamın adına söyledim sakın yanlış anlamayın )
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl fearlesle tek anlaşabilenisin sanırım ya da onu tek anlayansın da diyebiliriz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.