Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl ceyran direği gece iyi benzetmeydi sende bu forumun ağır ablasısın
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl bende benzetmeyi beğendim kendimi teprik ettim aman Elif duymasın ikimisin arasında.. Sende benim çok çok sevdiklerimden birisin.. Taş yürekliyeydi bunlar.. Açacım sende çok sevdiğim ve özlediğimsin.. sen nerdeydin bu ara bakim..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl bende benzetmeyi beğendim kendimi teprik ettim aman Elif duymasın ikimisin arasında.. Duydum güzel yürekli ablasısın Sen göslerimisi yolarda bırakansın kankim
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Duydum O kadarda uğraşmıştım duymasın diye .. Sen göslerimisi yolarda bırakansın kankim Efet.. bi daha olmasın yoksa diğer bileğinide ben şişirmek zorunda kalıcam.. Hem bak Elifin gösler yollara döküldü kö r olcak kıs..Yani bu vicdan azabıyla yaşamak istemessin sanırım..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Haklısın apla kör oldum ama senin gibi bir ayağı topal, kulağı sağır,dişleri dökülmüş olmaktan iyidir sanırım
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yukarda teknik bir hata olmuş.. al işte ya kısa malseme çıktı.. kendi kendimi ele veriyorum yok böyle bişey..yoksa o görmesdiki.. kör oldu çünkü..gösler yollarda..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yap yap ondan sonrada teknik bir hata oldu de teknik bölümün üserine at oh ne ala
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Sen göslerimisi yolarda bırakansın kankim üzgünüm valla bende çok özledim sizleri Efet.. bi daha olmasın yoksa diğer bileğinide ben şişirmek zorunda kalıcam.. Hem bak Elifin gösler yollara döküldü kör olcak kıs..Yani bu vicdan azabıyla yaşamak istemessin sanırım.. inşallah ablacım bi daha olmas vicdan azabı mı tabi ki ablacım hiç istermiyim kankimin göslerinin kör olmasını
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.