Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl filmimizin yeni sponsorusun Aaaaaaaaa kankim adapazarı gibi sürekli aradasın valla
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Ben kimmiyim.. ben benim işte sen fazla soru sorma ne istiyosun onu söyle..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Hayır Ben GeLin değiLim Görümce OLuyorum Ben Sen Karıştırdın Yine Ama OLsun sen Bu forumun Yağmurusun (;
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ReMeMBeR GeLin oLuyor (: GuestGirL ve ben görümce,PLaCeBo'da GuestGirL'le hem Abimiz,hemde damat oluyor .Biraz Karışık OLdu ama İdare edin sen bu forumun tanımadıklarımdansın.ama ayriyetten şeker birine benziyenisin .(:
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Teşekkür ederim..sende öyle birine benziyosun.. sen görümcesin,guestgirl de görümce,remember gelin, placebo hem abi hem damat.. çok çalışmam lazım çok..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun görümcesiymişsin tutturdum galiba bu defada ablam girmiş araya
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Tutmadı ben diyecektim görümcesiiii Sen bu forumun teze gelinisin
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun nişanlananısın (yanlış hatırlamadım değil mi) tebrikler
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun sınıfta en çok yaramazlık yapanısın bideee fikirlerini korkusuzca savunanı
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun nişanlananısın (yanlış hatırlamadım değil mi) tebrikler doğrudur teşekkürler ... sen bu forumun sınıfta en çok yaramazlık yapanısın bideee fikirlerini korkusuzca savunanı pisiciğisin .hug:
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun avatarı en güzel olanısın...avrillll uyyy uşağusun
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl saçı ve gözleri bana karadenizi hatırlatanısın....(paula'ya) uyyy benda çok ozlemişum oralarii
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun sınıfta en çok yaramazlık yapanısın bideee fikirlerini korkusuzca savunanı teşekkür ederim sen benim evimdeki kedilerimi hatırlatanısın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.