Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yılandan zehirli insanısın ne demek bu şimdi teveccüh mü dedin kankim sen
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Şirinesi.. aça için yazmıştım seni daha tanımıyorum ama kısmet sanaymış..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ne demek bu şimdi teveccüh mü dedin kankim sen Polemiğe girmektense kankim iyi niyet her zaman iidir diyecem ama Şirinesi.. aça için yazmıştım seni daha tanımıyorum ama kısmet sanaymış.. Ablası , tatlısı bitanesi
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Polemiğe girmektense kankim iyi niyet her zaman iidir diyecem ama ben seninle aynı fikirde değilim kuşum sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor, laf sokmaya mı çalışıyo, derdi ne anlamadım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ben seninle aynı fikirde değilim kuşum sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor, laf sokmaya mı çalışıyo, derdi ne anlamadım Haklısın kankim ama ( gıyabında konuşuyorum ama ) dur ben gidip onun kafasını yaramda gelem Sen bitanesisin senden başka yok
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl en duyarlılarından biri...gece aplama ayzmıştım araya girmişsiniz yeni eskilerden
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Forumu bilmem ama benim bi tanecik asistanım.. canısın , bitanesisin , korkuyorum başıma bi hal gelecek guestgirl de forumun en yenilerinden , hoş geldin
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yaw sen görümcemiydin gelin mi damat mı yoksam kaynan mı iice karıştırdım ben
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl herkes benim için yazmış sanırım ama ortalıkda karışmış. Ben hem görümce hem kankayım ReMeMBeR'ın Döverim Hoş karşılayanısın beni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.