Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl yuzunun guzellıgının yarısını elınle saklayanısın ıyıkı saklamıssın yoksa monıtorlerın camlarını catlatırdın
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl zuhahahahahahhhh..... espirili ve eğlenceli üyesisin.......sewdim seni...
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl aman yerim seni şeker....... sen bu furumun başta en soğuk bulduğum ama zamanla çok ısındığım üyesisin....
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl şişme yatağı senin yerinde başkası olsaydı emin ol çok güzel bi lafım vardı ama neyse... forumun fenerbahçe atkısı
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl forumun host'u (golgiye) kankim forumun biz geldik diye kaçanı
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Çok mu gülüncüne gitti Jön Ya Cem Yılmazın şu karadeniz turne olayı varya ..Adamın biri soruyor Nergis çaybahçesi nerde? Adam cvp veriyor..Bilmiyorum nerde Ordan esinlendim sanırım .. Sende sokak numarasına kadar yazanıydın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.