Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl gece yağmuru en sıcakkanlısı bu forumun..natalia da çok soğuk gibime geldi.
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Benden daha soğukları var Nesee sen öle gördüysen Matematikle arası kötü olanı
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl çaylağısın (alfa betaya idi) kızlar noldu öyle, eşekten düşmüşe döndük hala gülüyorum ya ne komik oldu ama :D
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl gece yağmuru en sıcakkanlısı bu forumun..natalia da çok soğuk gibime geldi. İyice tanımadığın için böyle söylüyorsun Nataliam sıcak kanlıdır Tşk ederim bu arada Kankim biz karpuzmu olduk bu arada
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Herkes Alfa'ya yazmıs .. Mineu forumun hiç susmayanalarından Gece de Güzin ablam
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Ne dediğini kendi bile anlamayanısın Karmakarışığısın ne dediğimi biliyorum ben... forumun on iki parmak bağırsagı
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl furumun canısın............ eh biraz öyleyimdir... en güzel kızlı avatarlısısı en yakışıklı avartarlısısı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.