Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl meraklı melahat'i (forumdan işte salla der gibi geldi bana senin bu söyleyiş tarzın)
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Yok ya soruya geçiyim die hemen öle dedim Şirin bebeklerinden..
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl güzel kızlarından biridir ama yinede çok meraklıdır ..bir meraklı daha var ama o yok şu anda
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Ben meraklıyım da sen sölemedin daha Meraktan çatlatanı nikomedya izmit demek
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl tebrikler araştırmacı gazeteci golgi sovyetis iiddapus profosörus ama o senden önce öğrendi bi kerem
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl tebrikler araştırmacı gazeteci golgi sovyetis iiddapus profosörus ama o senden önce öğrendi bi kerem yav ne araştırması bea ilk okulda okurken izmitin tarihini okumuştuk ordan aklımda kalmış o kdaar Efet öğrendim Çatlamaktan kurtaranı yesinler...!!!
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl Hop didik golgi ne yiyolar yav o bir tabirdir yesinler seni hiç duymadınmı...peh
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl Duydum tabiki de Kullandığın yerde anlam çıkaramadım Mineu forumun akşam olmayanı
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl Duydum tabiki de Kullandığın yerde anlam çıkaramadım Mineu forumun akşam olmayanı artist ya...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.