Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Ama o salak esprilere güldüğümü hatırlıyorum mineu forumun kelebeği:)
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl yaw ne kadar çok düşünür oldun sen benim iyiliğimi beni bu kadar çok düşünme golgicim evet iyiliğini çok düşünüyom senin
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl düşünme beni diyorum bende sen bu forumun iyilik meleğisin sende forumun tutmamış iddaa kuponusun
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl sende bu forumun tutmamış iddaa kuponunu dolduranısınnn aysum seni severim bilirsin ama bu espri çok *********
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl iyi tamam kötü olsun nolacak yani? ama güzeldi en çok tartışmayı seven kişilerinden birisin
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl iyi tamam kötü olsun nolacak yani? ama güzeldi en çok tartışmayı seven kişilerinden birisin ya bu da kötüydü sen bugünlük fazla zorlama en iyisi
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl espri olmasa neyi kötü? biraz anlamsız oldu ama!!! neyse olsun böylede sevebiliriz belki seni hiç bişeyi beğenmeyeni sazanı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.