Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ALooooo ....bak çaylak demeyin bozuluyorumm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Ama o salak esprilere güldüğümü hatırlıyorum mineu forumun kelebeği:) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 yaw ne kadar çok düşünür oldun sen benim iyiliğimi beni bu kadar çok düşünme golgicim evet iyiliğini çok düşünüyom senin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 düşünme beni diyorum bende sen bu forumun iyilik meleğisin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 düşünme beni diyorum bende sen bu forumun iyilik meleğisin sende forumun tutmamış iddaa kuponusun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sende bu forumun tutmamış iddaa kuponunu dolduranısınnn Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sende bu forumun tutmamış iddaa kuponunu dolduranısınnn aysum seni severim bilirsin ama bu espri çok ********* Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Espri olmadığını söylemeyeceğim ama güzeldi bence Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Canısı... Mineunun kankisi + güzin ablası + danışmanı Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Espri olmadığını söylemeyeceğim ama güzeldi bence ya berbattı Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ya güzeldi ya bana topic açtırtma şimdi anket yaparım bak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 iyi tamam kötü olsun nolacak yani? ama güzeldi en çok tartışmayı seven kişilerinden birisin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 iyi tamam kötü olsun nolacak yani? ama güzeldi en çok tartışmayı seven kişilerinden birisin ya bu da kötüydü sen bugünlük fazla zorlama en iyisi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Bu espri değildi yalnız olsun espri olsada kötü olmasa da Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 espri olmasa neyi kötü? biraz anlamsız oldu ama!!! neyse Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 espri olmasa neyi kötü? biraz anlamsız oldu ama!!! neyse olsun böylede sevebiliriz belki seni hiç bişeyi beğenmeyeni sazanı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sen bu forumun inatçı keçisisin... İnatçıııııı Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sen bu forumun inatçı keçisisin... İnatçıııııı forumun jokeri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.