Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl sen bu forumun golgi aygıtısın araştırmacı insan sende bu forumun artık lizozomu oldun
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl son cevaplar kraliçesi hakkaten yaw, hepte sana denk geliyo son cevaplarım gece kuşum bu forumun ayrı bir kategorisine sahip olanı
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Sen de o kategorinin hangisi olduğunu söylemeyenisin Hangisi bacım
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl hakkaten yaw, hepte sana denk geliyo son cevaplarım gece kuşum bu forumun ayrı bir kategorisine sahip olanı sende işine gelmeyeni anlamayanısın
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl bunun nesini yanlış anlıycam, seni doğruladım, huyum kurusun işime gelmeyeni anlamam , bu kadar basit
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl sende işine gelmeyeni anlamayanısın bunun nesini yanlış anlıycam, seni doğruladım, huyum kurusun işime gelmeyeni anlamam , bu kadar basit sözüm sana deildi üstümdekineydi
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl sözüm sana deildi üstümdekineydi üstünde iletisi olan bendim golgicim
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl üstünde iletisi olan bendim golgicim seni artık bu forumun körü ilan ediyorum ne diyim olsun yinede seni böylede seviyoruz
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl ne desem bilmem ki................bişey bulamadım işte...dilimin ucundakini de söylemeyeceğim...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl ne desem bilmem ki................bişey bulamadım işte...dilimin ucundakini de söylemeyeceğim... rahat ol... sen bu forumun potansiyelisin..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl seni artık bu forumun körü ilan ediyorum ne diyim olsun yinede seni böylede seviyoruz ya nolur sev beni öbür gözümün kör olduğunu nerden öğrendin sen bu forumun malum olanısın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.