Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl sen ii puan yapmışın ben 25971 puandayım ve 1437. yim! 2 ay oldu başlayalı! senin n ekadar!
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl galatasaraylısı hele bugün pek bi mutludur ben şimdi çıkıyorum moralim sıfırrr olduu suratım şu avatarıma döndüü
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl 142663 ( toplam 11127 oyuncu içinde 286. siradasin ) kanka ben oldukca uzun zamandan berı devam edıyorum 6.evrende basladım ama multı suctan atıldım... bız 6'den atıldıgımızda 14 yenı kurulmustu (3 kısıyızde bız) kımse yoktur burda baslıyalım ıyıce gelıselım rahat rahat dedık yoksa buyukler rahat bırakmaz dıye dusunduk 14 ten yenıden basladık... sımdı ıyı durumdayız ittifagımızda....
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl olur kanka... gelmek ıstersen beklerım yanee... "öm" atarım sana ıttı***ı...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl hani varya yarış arabalarında NOS kitine basınca araba füze gibi fırlıyo...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.